miercuri, 11 octombrie 2017

11.10.2017


Ce mai vindecăm noi astăzi? Mai avem oare ce să mai vindecăm? 😀

De obicei, vindecarea este văzută numai la nivelul corpului fizic, precum tratarea unei boli sau a unei răni. Numai că, aşa cum deja ne-am obişnuit, orice se întâmplă la nivelul corpului fizic s-a întâmplat deja în planurile energetice, iar acum pur şi simplu se concretizează în planul fizic.

Însă întrebarea este, putem să prevenim aceste lucruri? Bineînţeles că putem, ideea este dacă şi vrem. Atâta timp cât noi ne schimbăm convingerile, tiparele vechi, care nu mai merg, cu unele noi şi care au în vedere creşterea noastră spirituală, atunci ne mutăm pe alte frecvenţe şi pur şi simplu acea energie negativă, care producea o anume boală, nu ne mai poate atinge. Întrebarea este, avem noi o listă a tiparelor la care dorim să lucrăm şi ce am făcut până acum în privinţa lor?

Astăzi este o zi de optimism, de bucurie, iar această bucurie poate fi motorul nostru mai departe, putem începe să lucrăm mai mult ca această bucurie să fie prezentă tot mai des în viaţa noastră. Este timpul să ne planificăm munca noastră spirituală, să imprimăm un ritm constant acestei activităţi, indiferent de provocările pe care le avem. Să nu aşteptăm rezultate imediate, ci să continuăm să lucrăm, să avem credinţă că, în final, lucrurile se vor aranja pentru noi.

Să vindecăm tiparele de comoditate, să observăm ce anume ne face să demarăm, să folosim cât mai des acest element motivant pentru a schimba tiparul de comoditate într-unul de acţiune.

Să ne observăm gândurile, cele care ne creează realitatea şi să ne străduim să le schimbăm cu altele mai înălţătoare, care să ne ducă acolo unde vrem să ajungem.

Să ne vindecăm sufletul şi să-l folosim mai mult în evoluţia noastră, să eliminăm de la nivelul său toate programele de neiubire de Sine.

Să dăm frâu liber artistului din noi pentru a crea aşa cum simte, pentru a aduce vindecarea prin creaţia sa.

Să avem curajul să ne explorăm viaţa, să avem curajul să ne acceptăm greşelile, să avem curajul să schimbăm ceea ce putem schimba, să avem curajul să ne lăsăm ghidaţi de Universul pe care nu-l vedem, dar care este tot timpul acolo pentru noi şi pentru evoluţia noastră.

Să începem să ne vindecăm!

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu