marți, 24 octombrie 2017

24.10.2017


Avem chef de muncă astăzi, mai ales dacă punem şi suflet în ceea ce facem. 

Avem forţa necesară pentru a demara proiecte noi, dar avem tendinţa de a lucra singuri, de a ne retrage în munca noastră şi a sta singuri cu gândurile noastre.

Este un bun moment pentru a ne reanaliza priorităţile şi proiectele începute şi să fim sinceri cu noi înşine în ceea ce priveşte munca pe care o investim în ele sau nu. Este un bun moment pentru a face ordine în viaţa noastră şi a fi mai selectivi cu proiectele către care ne îndreptăm energia, să fim sinceri şi să renunţăm la ceea ce nu era pentru noi şi să ne redirecţionăm energia către acele zone care chiar merită şi care ne pot ajuta în evoluţia noastră.

S-ar putea ca orgoliul nostru să nu se simtă bine din această cauză, dar este problema lui, deoarece este posibil ca el să fi cel care ne-a dus către acele zone. S-ar putea chiar ca astăzi să se simtă ameninţat de această mişcare a noastră şi să caute să se opună cu orice cost, creând o stare de confuzie din care să nu ne dăm seama ce este bine să păstrăm şi ce nu.

De aceea, este bine să fim atenţi la intuiţie şi la ceea ce ne transmite sufletul nostru în privinţa acestei operaţiuni, pentru că numai aşa vom putea trece peste orgoliul nostru şi peste "dulcea" îndrumare pe care ne-o dă. 

Este o zi în care să ne manifestăm curajul, iar sufletul nostru ne poate da acest curaj să facem curăţenie în viaţa noastră.

De asemenea, astăzi, avem provocări la nivelul corpului fizic, avem tendinţa de a-l suprasolicita, de a-l împinge mai departe decât poate duce, de aceea este nevoie să fim atenţi la el şi să facem atât cât putem.

Avem putere de rugăciune astăzi, aşa că ar fi bine să o folosim pentru a ne echilibra, pentru a echilibra mentalul şi pentru a ne curăţa sufletul. De asemenea, avem putere pe cuvânt, aşa că ar fi bine să fim atenţi la ce spunem, dar mai ales cum spunem.

Să fim atenţi şi la cât de mult vorbim astăzi, pentru a nu-i plictisi pe ceilalţi cu vorbăria noastră. Mai bine ne folosim de tiparul pustnicului de astăzi şi poate ţinem un post al tăcerii, care ne va ajuta mai mult în viitor.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu