luni, 16 octombrie 2017

16.10.2017


Suntem chemaţi la creaţie astăzi, să ne definim rolul de creator în viaţa aceasta, să lăsăm ceva în urma noastră, ceva de care pot beneficia ceilalţi.

De la lucruri mici, până la lucruri mari, fiecare după cum poate şi are în misiunea sa, Universul ne sprijină să creăm, că construim, să scriem, să dăm viaţă şi ne pregăteşte pentru viitor, când vom ajunge să creăm în alte părţi ale Universului.

Să luăm aceste zile de creaţie ca pe un antrenament şi să ne lăsăm intuiţia liberă să primească ghidarea Universului, pentru că atunci vom ştii cu adevărat ce avem de făcut şi vom primi şi mijloacele necesare pentru a face. Important este să ne asumăm rolul de creator, să ne dorim la nivel de Sine pentru a declanşa procesul, iar apoi, prin intermediul Sufletului nostru vom ajunge să manifestăm. Este, totodată, şi un exerciţiu prin care învăţăm să manifestăm de la nivelul Sufleului nostru, determinându-ne astfel să avem mai multă grijă de el, să-l ţinem curat şi întreg.

Comunicarea este favorizată pe toate palierele, atâta timp cât trecem peste timiditate şi avem curajul să ne expunem ideile, să fim îndrăzneţi. Cei care s-au închis în ei, care nu au mai comunicat de ceva vreme, să fie atenţi cu tiroida, pentru că le transmite semnale că ceea ce fac nu este bine. Să fie atenţi şi la dezechilibrul hormonal, dar şi la greutate, deoarece sunt indicatori ai modului în care funcţionează tiroida.

Avem multă vitalitate şi putem porni noi proiecte, important este să ne dorim acest lucru şi să nu stăm pe loc. 

Este o zi în care suntem provocaţi să arătăm cât de buni suntem în ceea ce facem, iar acest lucru nu înseamnă că ne dăm mari, ci pur şi simplu ne conştientizăm valoarea şi ne acceptăm locul nostru şi astfel îi facem şi pe ceilalţi să facă la fel.

Să avem curaj astăzi şi să nu ne temem de viaţă şi de evenimentele prin care trecem. Să lucrăm mai mult la întărirea aurei noastre, a scutului nostru.

Să fim atenţi cu excesele de orice fel şi să le evităm.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu