vineri, 13 octombrie 2017

13.10.2017


Mentalul şi creativitatea sunt la cote ridicate astăzi, dar este nevoie să fie armonizate pentru a putea lucrat eficient cu ele.

În primul rând, în centru, avem mentalul, cel care ne provoacă să învăţăm lucruri noi astăzi, dar este important care parte a mentalului o manifestăm astăzi. 

Suntem provocaţi să folosim latura neutră a mentalului nostru, să luăm lucrurile aşa cum sunt, fără a le asocia opiniile noastre. Menţinând mentalul în zona neutră, reuşim să rezolvăm mult mai uşor toate provocările pe care le avem pentru că nu facem scenarii pesimiste şi care să ne coboare vibraţia.

Atunci când mentalul nostru este neutru, de fapt, noi nu mai ţinem să avem dreptate în faţa altora, dar nici în faţa sufletului, iar sufletul se poate manifesta la adevărata sa valoare. 

Atunci când sufletul se manifestă la adevărata sa valoare, de fapt, el este în momentul în care radiază cel mai puternic, iar atunci se manifestă cel mai bine, iar creativitatea este la cote ridicate, deci pentru a putea fi o persoană cu adevărat creativă este nevoie ca sufletul nostru să fie deasupra mentalului.

De aceea portocaliul apare în jurul rozului, arătând creativitatea, pentru că portocaliul care reprezintă vindecarea vine să vindece mentalul, adică să-l echilibreze, să-l aducă în zona pozitivă sau neutră.

Să avem, aşadar grijă de Sufletul nostru, pentru că acolo este cheia, acolo este motorul care pune în mişcare Spiritul nostru şi care, la rândul lui, ajunge să-şi facă misiunea cu care a venit în viaţa aceasta.

Să lăsăm aşadar controlul mentalului şi să facem pace cu Sufletul nostru, să mai facem şi ce simţim, nu doar ce gândim!

Rugăciunea ne ajută să ţinem mentalul la un nivel normal şi, totodată, ne ajută să curăţăm şi sufletul nostru.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu