vineri, 20 octombrie 2017

20.10.2017


Astăzi este despre echilibru, un echilibru între ceea ce dăm în exterior, prin intermediul comunicării, prin ceea ce transmitem celorlalţi şi ceea ce dăm în interior, atenţia pe care o acordăm Sinelui nostru interior şi dezvoltării sale.

Pe de o parte, ne ocupăm de comunicarea cu ceilalţi, le dăm informaţie şi avem grijă să îi învăţăm. Să le vorbim din suflet şi să le transmitem iubirea şi compasiunea noastră pentru a putea comunica mai bine cu ei.

Pe de altă parte, astăzi este nevoie să ne întoarcem şi către noi, către Sufletul nostru, către comunicarea cu noi înşine, pentru a ne pune la unison Sinele şi Sufletul pentru a lucra ca o echipă strâns unită.

Avem nevoie de un Suflet curat şi puternic pentru a putea materializa ceea ce am început ieri, de a pune Suflet în planurile noastre pe care ni le-am făcut şi pentru care este nevoie să arătăm implicare în faţa Universului pentru că, peste câteva zile, Universul va veni să ne întrebe ce am făcut pentru noi şi pentru creşterea noastră. 

Tot ceea ce nu putem face pentru nu vom putea face nici pentru ceilalţi, oricât de mult am vrea noi să fi altfel. Făcând pentru noi, trecând prin anumite experienţe, văzând unde este "grinda", putem astfel să ştim cum să-i îndrumăm şi pe ceilalţi să meargă pe drumul lor, să-şi atingă scopurile. Aşa că să nu mai cădem după eşecuri pentru că este de fapt modul prin care creştem şi învăţăm.

Să ne ascultăm intuiţia astăzi, pentru că ea ne aduce informaţii noi care ne susţin în tot ceea ce facem şi ne ajută să evoluăm.

De asemenea, să ne încredem în creativitatea noastră pentru că ea vine din Sufletul nostru şi prin ea ne exprimăm pe noi înşine.

Să fim atenţi la mentalul nostru, să-l ţinem ocupat cu activităţi creative şi astfel vom face din el un aliat în activităţile noastre.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu