sâmbătă, 7 octombrie 2017

7.10.2017


Energia iubirii se revarsă astăzi peste noi, ajutându-ne să conștientizăm aspectele interioare unde nu manifestăm iubirea, dar și pe cele din relația cu ceilalți.

Știu că în ultima perioadă v-am tot bătut la cap cu iubirea de Sine, dar nerezolvarea ei ne face să fugim continuu de situațiile din viața noastră în loc să fugim către ele, să le înțelegem, să le rezolvăm.

Astăzi energia iubirii aduce o altă provocare iubirii de Sine și ne pune față în față viața noastră, cu înțelegerea, mai mai ales cu trăirea ei. Cât de mult ne considerăm viața noastră o binecuvântare? Putem să enumerăm zece aspecte frumoase ale vieții noastre? Cât de mult ne dăm voie să o trăim? Cât de mult ne ascundem de ea? Cât de mult considerăm viața noastră o călătorie pe care o avem de făcut? Când ne-am trăit ultima oară viața așa cum ne-am propus?

Fiecare dintre noi își trăiește viața în ritmul său, însă cât de mult iubește viața pe care o trăiește face diferența între cei care reușesc în viață și care nu reușesc. Indiferent că avem în plan doar strângerea de bani sau doar evoluția spirituală în viața aceasta, important este să iubim ceea ce facem pentru că iubind vom fi ghidați să facem acele lucruri care ne dezvoltă mai mult și care ne ajută să trăim viața la intensitate maximă, pentru că în final, contează cât de multă iubire am pus în tot ceea ce facem, iar tot ceea ce nu iubim vom repeta până când vom ajunge să iubim.

Mentalul este iar o provocare pentru noi astăzi, străduindu-se să ne închidă în tot felul de scheme prin care să ne țină cât mai departe de manifestarea iubirii.

Să ne bucurăm așadar de viața noastră, chiar dacă afară plouă 😀, iar dacă ceva nu ne place la ea, să nu uităm că Universul ne-a dat liber arbitru și putem alege oricând să o schimbăm. Totul este să vrem.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu