vineri, 6 octombrie 2017

6.10.2017


O zi plină de bucurie și veselie ne-a pregătit Universul astăzi, în care ne trimite energia Sa vindecătoare să ne ajute să rezolvăm acele aspecte ale noastre la care mai avem de lucrat.

Este o zi în care intuiția noastră este testată, în care primim mesaje pe această cale, de aici și posibilitatea ca mentalul nostru să se simtă neglijat și să vrea acționeze în felul său, străduindu-se pe cât posibil să facă exact invers decât masajul primit prin intuiție sau va încerca să ducă în derizoriu acele mesaje, aducând tot felul de argumente contra.

Meditația ne-ar ajuta astfel să potolim mentalul și să dăm voie acelor energii vindecătoare să producă efecte, pentru că ele chiar dacă ne sunt trimise, nu vor acționa dacă noi, prin intermediul ego-ului, le respingem și nu dorim să le folosim.

Ne simțim curajoși astăzi, ceea ce ne dă forța de a întreprinde diverse lucruri, de a demara diverse acțiuni, chiar de a spune lucrurilor pe nume. Găsim în noi impulsul de a ieși dintr-o situație care nu ne mai era favorabilă și care trena de ceva timp, iar astăzi suntem dispuși să ne asumăm rezultatul acestei ieșiri. Avem curajul să ne cerem independența din locurile și situațiile în care am cedat puterea noastră în favoarea altor persoane.

Și în artă, găsim curajul să ne exprimăm într-un mod diferit astăzi, să ieșim cumva din tiparele în care am intrat singuri.

Dacă reușim să trecem peste comoditatea astăzi, reușim să schimbăm multe lucruri care trenau de mult, reușim să spunem un "NU" hotărât, reușim să anulăm vechi tipare și obiceiuri nesănătoase.

În privința comunicării, suntem foarte buni oratori astăzi, cu condiția să trecem peste comoditate.
P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu