luni, 23 octombrie 2017

23.10.2017


Astăzi, vrem, nu vrem, este despre noi 😀. Nu mai putem fugi de noi, de viaţa noastră de iubirea de Sine. Pur şi simplu, astăzi Universul nu ne mai dă voie să evităm aceste subiecte, nu ne mai lasă să ne facem că nu le vedem.

Aşa că tot ceea ce primim astăzi ca și informaţie are legătură directă cu Sinele nostru, cu schimbările pe care le avem de făcut la nivel interior pentru a ne trăi viaţa la nivelul la care ne-a fost dăruită

La fel cum o maşină puternică este nevoie să fie condusă într-un anumit mod, la o anumită turaţie, pentru a evita depunerile de substanţe care nu au fost corespunzător arse, tot aşa şi şi viaţa noastră este necesar să fie derulată la maximul din ceea ce putem face pentru a avea rezultatele optime şi pentru a ne putea bucura de ea.

Însă nu ne putem trăi viaţa la capacitate maximă dacă noi nu ne iubim pe noi, dacă nu credem că merităm să ni se întâmple lucruri bune, dacă nu ne dăm voie să primim. Iar astăzi, Universul ne scoate în cale tocmai aceste lucruri de care fugim, ca să le vedem, să le acceptăm, pentru a le putea folosi pentru creşterea noastră.

Nu mai putem ignora "motorul de sub capotă" care ni s-a dat pentru a conduce "maşina vieţii" noastre. Nu mai putem ignora potenţialul de care dăm dovadă şi este timpul să-l folosim la capacitatea sa maximă, altfel va fi subutilizat şi nu va da rezultatele optime.

Astăzi ni se cere să aducem echilibrul în viaţa noastră, să ne găsim timp şi pentru activităţile necesare dezvoltării sufletului nostru, să ne oprim din a mai fugi de ele, minţindu-ne mereu că nu avem timp pentru ele.

Este o zi de comunicare, de transmis cunoştinţe, de învăţat pe ceilalţi, de ajutat să crească, de stat de vorbă cu ei, de motivat, de încurajat, o zi în care prin intermediul dialogului rezolvăm multe, iar prin ceea ce spunem celorlalți, de fapt ne spunem şi nouă, aşa că să fim atenţi la informaţia pe care o dăm, deoarece este şi pentru noi. Să ne lăsăm intuiţia liberă pentru că vom primi informaţii noi, pe care nu le pregătisem, dar care este nevoie a fi transmise celor care ne ascultă.

Astăzi putem pune bazele unei acţiuni de protejare a mediului înconjurător, putem începe să o comunicăm şi celorlalţi pentru a-ia aduce alături de noi.

Ziua aceasta poate fi una frumoasă sau nu. Însă nu are legătură cu vremea de afară şi cu modul în care noi alegem să vedem realitatea pe care Universul ne-o prezintă şi renunţăm să mai stăm în minciuna pe care ne-am creat-o în jurul nostru, crezând că aşa este bine. Cu cât ne deschidem mai mult la ceea ce primim astăzi la nivelul sufletului, cu atât vom fi mai fericiţi. Invers, cu cât vom fugi mai mult de comunicarea cu Universul, cu atât ne vom simţi mai trişti şi nefericiţi. Noi alegem ce facem. Noi alegem cum conducem "maşina" care ni s-a dat, cât de mult o turăm sau nu.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu