marți, 3 octombrie 2017

3.10.2017


Astăzi este despre iubirea de Sine, despre modul în care relaţionăm cu noi înşine, despre modul în care ne dăm voie să trăim viaţa, în care ne dăm voie să ne bucurăm de ea, în care ne dăm voie să evoluăm ca parte firească a vieţii noastre.

Cumva simțim că în interiorul nostru este cheia, însă nu întotdeauna suntem dispuşi să coborâm acolo şi să corectăm acest lucru. În momentul în care vom fi suficient de motivaţi vom îndrepta acest lucru. Dacă nu în viaţa aceasta, mai avem la dispoziţie alte vieţi 😀.  

Astăzi este şi despre comunicare, sub toate formele sale. Suntem mult mai vorbăreţi decât de obicei, suntem mult mai expansivi şi debordanţi, creăm o stare de linişte şi bine în jurul nostru, suntem puşi pe şotii şi reuşim să aducem zâmbetul pe chipurile celor din jur.

De asemenea, astăzi putem pune bazele unui proiect legat de mediul înconjurător, de plantat copaci, de făcut curăţenie în pădure şi avem capacitatea de a atrage cât mai mulţi oameni alături de noi şi de proiectul nostru.

Ne căutăm momentul nostru de linişte, aşa că ar fi bine să facem o plimbare prin pădure, să desenăm ceva sau să facem fotografii.

Mentalul este cel care este provocat astăzi să rămână pozitiv, iar dacă îl ţinem ocupat cu tot felul de activităţi creative, vom reuşi să facem acest lucru. Important este să nu-l lăsăm să se piardă în scenarii negativiste.

După cum putem observa, tema ultimelor zile este iubirea de Sine, pentru că aşa cum spuneam şi în mandalele zilelor trecute, acolo este cheia şi dacă rezolvăm acest aspect putem avea viaţa pe care ne-o dorim, chiar dacă în acest moment ne este dificil să vedem acest lucru.


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu