duminică, 29 octombrie 2017

29.10.2017


Este o zi excelentă pentru comunicare, pentru povestit, pentru depănat amintiri. Ne face plăcere să fim în mijlocul celorlalţi, să îi ascultăm, să avem compasiune faţă de ei, dar şi să le povestim din experienţele prin care am trecut şi care pot fi model pentru ei şi pentru evoluţia lor.

Este posibil să fim căutaţi de ceilalți tocmai pentru modul în care le vorbim şi pentru sfaturile pe care le dăm, de aceea să fim atenţi la ce sfaturi dăm, să fie cu adevărat spre binele suprem al celorlalţi.

Este o zi foarte bună pentru a-i învăța pe ceilalţi, pentru a le preda şi a le transmite cunoştinţe. Universul ne susţine în demersul nostru şi, în funcţie de cât de mult ne dăm voie să ne deschidem în faţa Universului, putem deveni un canal foarte bun de comunicare prin care se transmite ceea ce Universul are de transmis. Important este ca tot ceea ce comunicăm să fie din inimă, să punem suflet în ceea ce facem, dar să fim atenţi să nu rămânem noi fără suflet.

Suntem plini de iubire astăzi, de aceea este nevoie să radiem această iubire şi către ceilalţi pentru a-i ajuta şi pe ei să devină canale prin care iubirea Universului se revarsă în lume. Astăzi avem rolul de far, iar iubirea este lumina pe care farul o revarsă către lume. Cu cât vom străluci mai tare cu atât vom atrage cât mai mulţi oameni în preajma noastră şi îi putem ajuta astfel să înţeleagă ce reprezintă iubirea, să o descopere în interiorul lor, iar apoi să o dăruiască şi celorlalţi. 

Numai stând îi iubire vom putea înţelege nevoia de iubire a celorlalţi şi numai atunci vom realiza că mulţi dintre cei pe care îi consideram răi, în realitatea nu au cunoscut niciodată ce este iubirea şi nu ştiu cum să o manifeste, nu ştiu cum să o acceseze. Îi putem ajuta manifestând-o noi şi, cu timpul, vor face şi ei la fel. Chiar dacă vor pleca de lângă noi, chiar dacă se vor supăra pe noi, atâta timp cât noi rămânem centraţi în iubire, se vor întoarce pentru că iubirea este ceva spre care tânjim cu toţii, ceva ce am pierdut şi vrem să o obţinem din nou.

Aşa cum farul stă şi luminează şi nu-şi pune niciodată întrebarea câte nave se ghidează după lumina lui, aşa şi noi , începând de astăzi, să ne asumăm rolul farului şi să radiem iubire, fără a ne pune problema câţi oameni se ghidează după ea. Cu siguranţă vor fi, dar rolul nostru este a-i ghida, nu de a-i număra.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu