marți, 10 octombrie 2017

10.10.2017


Munca este în centrul activităţilor noastre de astăzi, dar este vorba despre o altă muncă, munca pe care o facem pentru noi, pentru schimbarea noastră şi pentru transformarea noastră.

Da, galbenul este asociat cu munca fizică, dar nu numai. Nu putem să mergem numai pe munca fizică fără a o lua în calcul şi pe cea spirituală, pentru că atunci am fi doar simple corpuri umane preocupate numai de material, dar neîmplinite şi cu un sentiment permanent că ar mai fi ceva.

De acel ceva ne ocupăm astăzi, pentru că putem pune bazele unui nou proiect, numai că de data aceasta este unul de evoluţie a noastră, legat de ceea ce facem pentru vindecarea noastră. 

Aşa cum ne planificăm munca fizică sau orice activitate pe care o facem este timpul să planificăm şi munca pe care o ducem în plan spiritual, pentru că până să ajungem să avem tot felul de conştientizări este nevoie să curăţăm de pe noi ceea ce ne împiedică să avem acele conştientizări, este nevoie să formăm noi tipare şi să le eliminăm pe cele vechi care ne ţineau într-o zonă de implicare parţială. Şi toate acestea au nevoie de planificare.

Este o zi în care să ne acceptăm aşa cum suntem, să nu mai fugim de noi, să ne vedem precum elefantul care suntem şi nu precum şoricelul care credem să suntem. Este o zi în care să ne manifestăm optimismul faţă de noi şi de viaţa noastră şi în care să pornim la un drum care, cu siguranţă nu va fi uşor, dar cu siguranţă este cel pe care este nevoie să mergem.

Acceptându-ne măreţia şi strălucirea, putem să-i facem şi pe ceilalţi să şi-o accepte pe a lor, putem deveni un exemplu pentru ei.

Puterea noastră pe cuvânt este una ridicată astăzi, aşa că este momentul să facem afirmaţii constructive care să ne ajute să evoluăm şi să ne schimbăm.

Este posibil să vrem să ne retragem puţin astăzi, dar o facem pentru introspecţie şi pentru a ne stabili ce vom face în perioada următoare.

Să avem spor în munca pe care o facem!


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu