joi, 19 octombrie 2017

19.10.2017


Ieri, în urma discuţiei cu Universul, am avut de înţeles anumite lucruri referitoare la noi şi la modul în care se desfăşoară viaţa noastră, la modul în care facem alegeri, demarăm lucruri sau nu, ne complacem mai mult sau mai puţin în comoditate, ieşim sau nu ieşim din ţarcul nostru de confort pe care noi înşine ni l-am creat.

Acestea şi multe altele ne-au fost prezentat şi, chiar dacă nu am fost conştienţi în totalitate de această discuţie, ea tot a avut loc la nivelul Sinelui nostru.

Aşa că astăzi este momentul să demarăm lucrurile, să punem bazele unor noi obiceiuri care vin să le schimbe pe cele vechi, este timpul să deschidem noi uşi şi să ieşim din tiparele limitative, din obişnuinţele care au devenit învechite şi nu mai au legătură cu realitate în care trăim. 

Este o zi plină de optimism, dacă vrem să o primim aşa, este o zi care ne dă multă energie pentru a munci, pentru a schimba lucrurile, pentru a trece peste obstacole.

Este o zi de început, iar ceea ce începem astăzi va fi susţinut de energia următoarelor zile, urmând ca peste cinci zile să ne prezentăm în faţa Universului cu ceea ce am început pentru a primi ghidarea pentru perioada următoare. Aşa că ar fi bine să nu dăm cu piciorul acestei oportunități, pentru că a visa este frumos şi bine, dar visul fără acţiuni rămâne doar un loc în care ne refugiem atunci când realitatea nu ne mai place. Visul este startul în orice acţiuni, dar rămâne doar vis, ceva imaterial, atâta timp cât nu este urmat de acţiune.

Putem să facem un experiment astăzi. Oricât de mult ne înconjoară comoditatea şi ne îmbie cu energia ei, să refuzăm să stăm în ea, să facem opusul la tot ceea ce ea ne îmbie, iar la sfârşitul zilei garantez că ne vom simţi mult mai puternici văzând câte lucruri am realizat, câte lucruri am demarat şi chiar finalizat.

De asemenea, este un bun moment să începem să ne iubim mai mult, să nu mai considerăm incapabili de a face lucrurile să se mişte. Este timpul să ne dăm voie să avem tot ceea ce ne dorim. Este timpul să ne manifestăm plenar şi să rediem la nivelul la care Universul ştie că suntem, dar pe care noi nu ne dăm voie să îl vedem. Este momentul să fim curajoşi, pentru că avem cu ce.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu