duminică, 8 octombrie 2017

8.10.2017


Suntem plini de creativitate astăzi, venim cu idei novatoare și suntem puși pe schimbări, deoarece ceea ce este deja de o vreme nu ne mai place. Vrem să aducem un aer nou, să îmbunătățim.

Însă creativitatea noastră se exprimă cel mai bine în legătură cu sufletul nostru, așa că cheia exprimării la potențial maxim a creativității de astăzi este să ne ascultăm sufletul, să manifestăm iubirea astfel încât să ne bucurăm de viață și de tot ceea ce ne înconjoară, să ajungem să fim în acea stare de bucurie interioară fără să avem neapărat un stimul exterior.

Numai atunci vom reuși să fim pe deplin noi înșine, iar din această bucurie interioară va izvorî creativitatea și se va putea manifesta în toată frumusețea ei.

Artistul din noi este stimulat să iasă la suprafață, indiferent de domeniul în care se manifestă. S-ar putea ca astăzi să fie un artist mai solitar, să lucreze retras, departe de ochii lumii, să-și ia porția de singurătate.

Energia vindecătoare vine și ne ajută să vindecăm tiparele noastre mentale, problemele de la nivelul sufletului, precum și fricile pe care le avem. Ea ne ajută să găsim curajul în situațiile în care, până în prezent am manifestat temeri.

Mentalul nostru este deschis la informații noi astăzi, este dornic să învețe și suntem mult mai receptivi decât în alte zile.

Rugăciunea vine și ea în sprijinul nostru, ajutându-ne să calmăm mentalul și să curățăm sufletul nostru de eventuale energii mai joase și tipare negative.

Să ne menținem calmul astăzi, să ne ridicăm deasupra problemelor pentru a le putea vedea în ansamblu, iar în acel moment moment nu vom avea de ce să ne mai enervăm deoarece nu ne mai este teamă de necunoscut.
P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu