luni, 30 octombrie 2017

30.10.2017


Mişcarea este cea care ne caracterizează ziua de astăzi. Demarăm în viteză tot ceea ce facem pentru că vrem, într-un fel, să recuperăm timpul pierdut.

Avem impresia că am stat prea mult în stagnare şi vrem să rupem acest ritm lent în care am fost şi vrem astfel să dăm un nou impuls vieţii nostre.

Important este şi startul, dar mai ales cum menținem ritmul, de aceea avem nevoie şi pe puţină planificare înainte de a porni, tocmai pentru a nu ne poticni repede şi a pierde timpul cu detalii pe care le puteam planifica încă de la început.

Aşa că astăzi ne îndreptăm spre toate acele activităţi pe care le-am amânat de ceva timp şi  pe care nu mai dorim să le vedem în această stare de amânare, pe care dorim să le vedem concretizate şi cu rezultate. 

Putem începe de astăzi să punem bazele unui proiect de schimbare a modului în care noi facem lucrurile, a menţinerii motivaţiei până în momentul în care reuşim să ducem proiectul la bun sfârşit, a prevenirii abandonului la jumătatea drumului, ceea ce, în final ne duce la o scădere a stimei de Sine. 

Energia vindecătoare vine să ne ajute să facem ordine în stilul nostru de viaţă, vine să ne ajute să depăşim tiparele adânc înrădăcinate, să le eliminăm şi să formăm, în locul lor, alte tipare productive şi care să ne facă fericiţi de modul în care ne mişcăm în viaţă.

Iubirea de Sine este un alt aspect important al zilei pentru că fără a conştientiza necesitatea ei nu vom schimba nimic la noi şi vom rămâne în aceeaşi viaţă care nu ne face plăcere, dar pe care nu avem curajul şi motivaţia să o schimbăm.

Tiparul de artist poate să iasă la suprafaţă astăzi, cu condiţia ca mentalul să-l ţinem în zona minţii pozitive, să vedem binele şi frumosul şi astfel sufletul nostru va radia mult mai puternic, iar creativitatea va fi la cote ridicate.

Să ne lăsăm liberă intuiţia şi vom primi idei noi pentru a crea.

Să fim atenţi la modul în care comoditatea va căuta să ne acapareze şi să evităm să o lăsăm să se instaureze. Dacă observăm că un vechi tipar iese la suprafaţă, atunci să căutăm să facem o acţiune de sens opus prin care să-l scoatem din joc.

De asemenea, să fim atenţi la tiparele legate de bani, la temerile pe care le avem la adresa lor, la cât de repede îl cheltuim ca să scăpăm de ei, la cum îi refuzăm în viaţa noastră.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu