duminică, 15 octombrie 2017

15.10.2017


Suntem vorbăreţi astăzi, suntem o adevărată enciclopedie de  poveşti şi toţi ceilalţi se simt bine în preajma noastră şi a poveştilor pe care le spunem.

Este o zi foarte bună pentru întâlnirea şi depănarea de amintiri, iar sufletul nostru se va simţi foarte bine în acest cadru.

Este posibil ca să nu avem curajul să spunem chiar tot ce am dori să apunem şi să avem unele îndoieli legate de ceea ce ar spune ceilalţi.

De aceea astăzi, este o zi a curajului, a asumării deciziilor, dar şi a ceea ce spunem. Universul a creat astăzi acest context al comunicării tocmai pentru a spune lucrurilor pe nume, pentru a trece peste acel prag de teamă şi ruşine, care se găseşte numai în capul nostru. 

Ne-am gândit oare că dacă nu avem curajul să apunem acele lucruri poate ceilalţi nu ştiu că au greşit? Sau nu-şi dau seama că se află într-o eroare? Aşa că să ne gândim că poate le facem un bine, mai ales dacă ceea ce spunem o facem cu multă iubire şi nu pentru a acuza.

Să fim atenţi la mentalul nostru, să-l ajutăm să se echilibreze, dar  mai ales să-l ajutăm să iasă din frici pentru că proiectează acest frici peste suflet şi sufletul nu se poate manifesta la adevăratul său potenţial.

Să fim atenţi la intuiţie, dar mai ales să nu lăsăm mentalul să intre peste ea şi să îi denatureze mesajul. 
P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu