miercuri, 4 octombrie 2017

4.10.2017
Comunicarea noastră cu Universul este foarte bună astăzi, de aceea este bine să fim foarte atenți la mesajele care ne vin, la intuițiile pe care le avem.

Să ne lăsăm intuiția liberă și să notăm tot ceea ce ne vine, pentru că sunt răspunsuri la întrebări de mult adresate, ni se arate lucruri pe care nu am putut sau nu am avut voie să le vedem. 

De asemenea, putem primi rezolvări la lucrurile sau situațiile care erau de mult blocate, bineînțeles, dacă dorim.

Provocarea zilei de astăzi este intuiția și modul în care noi ne deschidem în fața ei, în care avem încredere în informațiile pe care ni le aduce, cele care vin dincolo de partea critică a mentalului nostru, acele informații care nu sunt deduse, ci primite și pe care un mental dezechilibrat se va strădui să le blocheze, să le arunce în derizoriu, să le evite cu orice preț pentru că simte că îi subminează autoritatea. 

De aceea este necesar să fim atenți întotdeauna la primul nostru impuls referitor la orice, pentru că acolo, în acea fracțiune de secundă, mentalul nu are când să intervină și este și el luat prin surprindere. După aceea, mentalul se repliază și se străduiește să aducă propria sa variantă, care deja nu mai are legătură cu ceea ce Universul a dorit să ne comunice. 

Antrenarea intuiției, precum și a mentalului să asculte de ea, ne permite nouă să fim mereu în fluxul de informații prin care Universul ne ghidează și ne ajută să trăim viața pe care o merităm la adevăratul potențial.

Să fim atenți cu vorbăria excesivă astăzi, pentru că poate fi o formă prin care fugim de intuiție, ca să nu mai spunem că îi zăpăcim de cap și pe cei de lângă noi.

De asemenea, să avem mai multă grijă de corpul nostru fizic astăzi și să-i dăm mai multă iubire.
P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu