duminică, 22 octombrie 2017

22.10.2017


Comunicarea este în centrul preocupărilor noastre astăzi, însă vorbim de comunicarea indirectă, de aceea este bine să o manifestăm tocmai pentru că ea implică mai mult mentalul nostru pe care îl ţine astfel ocupat şi îl face să lucreze pentru noi.

Aşa că dacă ieri am început să lucrăm la un proiect artistic, sau unul legat de scris, astăzi este bine să ne concentrăm şi mai mult pe el pentru că astăzi avem mai multă creativitate şi vom avea mai mult spor.

De ce este nevoie să ne ţinem mintea ocupată în activităţi creative? Deoarece aşa cum se vede şi pe mandală, pe nivelul doi se găseşte mentalul, iar în colţuri se găsesc romburile de roşu, ceea ce poate înseamna că putem oricând inflama mintea pornind de la tot felul de banalităţi. Asta în cazul în care nu avem o activitate constructivă care să ne ţină minte ocupată în ceva creativ.

Noi avem trei tipuri de minte: negativă, pozitivă şi neutră. Fiecare dintre ele, vă vine să credeţi sau nu, are şi elemente pozitive şi elemente negative în funcţie de cât de echilibrată este. Adică avem şi elemente pozitive ale minţii negative, dar şi elemente negative ale minţii pozitive sau neutre.

Provocarea noastră mentală de astăzi este de a menţine mintea neutră în echilibru, de a nu o lăsa să sară dintr-o parte în alta, fără o direcţie. De aceea este necesară o activitate creativă care să o păstreze ocupată.

Pe de altă parte, putem folosi meditaţia sau rugăciunea pentru a ajuta mintea să se echilibreze. Dacă folosim rugăciunea, să fim atenţi să coborâm mintea în inimă şi astfel reuşim să o domolim şi să facem aliatul nostru.

Putem să facem toate aceste lucruri preventiv şi atunci nu vom mai avea probleme cu mintea noastră şi chiar ne vom putea bucura de o zi frumoasă şi plină de creativitate.

Să fim atenţi la minciună astăzi, dar şi la abuzurile culinare.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu