joi, 5 octombrie 2017

5.10.2017


Astăzi ne ocupăm de corpul nostru, pe care îl antrenăm în tot felul de activități de la munci fizice până la diferite sporturi. 

Este modul prin care Universul ne cheamă să aducem echilibrul și în această zonă, a corpului fizic, fără de care toate celelalte lucruri pe care dorim să le realizăm nu ar fi posibile. 

Manifestarea dorințelor și visurilor noastre se face, pe planeta aceasta, prin corpul fizic, cel care ne este motor și de care suntem datori să avem grijă mereu. 

Cât de bine reușim să aducem echilibrul în corpul nostru fizic, atât de bine reușim să manifestăm rapid și eficient.


Ne-am gândit oare, vreodată, că este posibil ca să ni se scurteze viața deoarece la un moment-dat nu am avut grijă de corpul nostru, iar acum acesta pur și simplu nu va putea face față anumitor provocări pe care le-am fi avut? Da, Universul ne dă posibilitatea să facem în alte vieți ceea ce aveam de făcut acum, dar dacă am fi realizat aceste lucruri în viața aceasta, alta ar fi fost configurația vieților viitoare. 

În orice moment al vieții noastre, prin deciziile pe care le luăm, influențăm cursul vieții și al vieților viitoare.

Așa că astăzi Universul ne cheamă la manifestare, la muncă, la punerea în practică a ideilor și intuiților, atât a celor pe care le-am primit ieri, cât și a celor pe care le tot amânăm de ceva timp. Ne cere, totodată, să ne menținem intuiția trează și să ascultăm ghidarea sa.

Este, de asemenea, o zi foarte bună pentru rugăciune, pentru a determina și prin puterea cuvântului. Și, dacă tot avem o putere așa de mare de rugăciune, am putea să o folosim pentru a mulțumi Universului pentru lucrurile bune din viața noastră.

Comunicarea este provocată să facă un echilibru între scris și vorbit. Este o zi foarte bună pentru predat celorlalți.

Să fim atenți la ce anume ne încăpățânam, să evităm orgoliile și excesele de orice fel, mai ales de mâncare și băutură.


P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu