sâmbătă, 28 octombrie 2017

28.10.2017


Să ne rugăm sau să nu ne rugăm? Aceasta-i întrebarea. 

Exergia rugăciunii este cea care ne ajută astăzi să trecem peste toate obstacolele interne, peste tot ceea ce ne blochează, pornind de la mentalul nostru şi până la ceea ce vine din exterior.

Este nevoie să ne rugăm? Răspunsul este în opţiunea fiecăruia. 
S-a rezolvat ceva prin rugăciune? Să ne uităm în calendar la Sfinţii de acolo şi avem deja un răspuns.

Oricât de mult ne-am dori noi să medităm, primii paşi tot prin rugăciune îi vom face pentru că rugăciunea, chiar dacă noi nu conştientizăm, este o modalitate prin care reuşim destul de repede să depăşim problemele pe care le consideram de nerezolvat. Pentru că ea vine pur şi simplu şi ne mută de pe frecvenţa joasă în care stăteam pe o frecvenţa superioară, de la nivelul căreia avem altă perspectivă, ni se deschid alte oportunităţi. Este ca şi cum ne-am urca pe un deal. iar de acolo de sus putem privi mult mai departe decât din valea în care ne aflam până în acel moment.

Dar de ce trebuie să cerem în rugăciune? În primul rând ca să trecem peste orgoliul că noi le rezolvăm pe toate şi că nu avem nevoie de ajutorul nimănui. În al doilea rând putem să mulţumim în loc să cerem şi atunci vom intra pe frecvenţa energiei recunoştinţei. Pur şi simplu mulţumim, chiar dacă nu avem acel lucru. Mulţumim până îl primim. Doar mulţumim, de restul se ocupă Universul.

Este nevoie să apelăm la ajutorul Sfinţilor? Sfinţii ne ajută acolo unde noi nu vedem ieşirea şi, uneori, s-ar putea ca tocmai rugăciunile la un anumit Sfânt să fie cel care ne ajută cel mai mult deoarece Universul, în măreţia Sa, menţine echilibrul şi poate prin acele rugăciuni şi prin ajutorul pe care îl primim de la acel Sfânt echilibrăm relaţia cu Sfântul respectiv, relaţie care se stricase într-o anumită viaţă.

Aceste sunt doar câteva dintre întrebările pe care le-am tot auzit în jurul meu. Ideea este că un program constant de rugăciune ne ajută în evoluţia noastră şi constituie un pas necesar către procesul de meditaţie. Lenea este cea care ne subminează din interior şi în sprijinul ei aducem tot felul de explicaţii care mai de care mai haioase.

Astăzi este o astfel de zi favorabilă rugăciunii, iar prin intermediul ei reuşim să liniştim mintea şi să o ţinem în zona pozitivă, reuşim să ne păstrăm calmul şi reuşim să trecem şi peste lene.

Tot prin rugăciune reuşim să ne ridicăm nivelul de vibraţie şi să ne îmbunătăţim părerea despre noi înşine şi astfel să ne iubim mai mult.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu