joi, 26 octombrie 2017

26.10.2017


În continuarea energiei vindecătoare de ieri, este timpul energiei iubirii să acţioneze şi să aducă echilibru în vieţile noastre, să închidă rănile pe care fricile le-au produs, să vindece tiparele de frică pe care ni le creasem şi să permită sufletelor noastre să radieze din nou aşa cum o făceau odată.

Atunci când manifestăm un dezechilibru, indiferent de natura sa, primul afectat este însuşi Sufletul nostru, pentru că un dezechilibru este, de fapt, o dovadă de neiubire faţă de noi înşine, pentru că rezonează cu ceva din interiorul nostru şi ne tulbură Sufletul.

Aşa cum avioanele au montat, în botul lor, un giroscop după care se orientează atunci când sunt în zbor şi noi avem Sufletul pe post de giroscop, iar orice dezechilibru al nostru duce, de fapt, la o funcţionare defectuoasă a "giroscopului" nostru.

Energia iubirii de astăzi vine să ne readucă direcţia şi drumul nostru, cu condiţia să vrem acest lucru, să dăm voie sufletului să radieze la adevărata sa valoare şi putere, să ne dăm voie să fim curajoşi şi să nu ne mai speriem de propria noastră putere. Mai bine ne folosim de această putere să facem bine celorlalţi, dar şi nouă.

„Frica noastră cea mai profundă nu este că am fi neadecvaţi. Frica noastră cea mai profundă este că suntem puternici peste măsură. Lumina din noi ne înspăimântă mai mult decât întunericul." Marianne Williamson - https://en.wikiquote.org/wiki/Marianne_Williamson

Manifestarea a ceea ce vrem în viaţă, ţine de sufletul nostru, de cât de mult îi dăm voie să se manifeste, de fricile peste care trecem. De aceea dacă ne întrebăm adesea ce are o persoană în plus faţă de noi de reuşeşte în viaţă, să căutăm răspunsul la Sufletul nostru, la cât de mult îi dăm voie să strălucească şi să se exprime în lume. Acolo este cheia.

Astăzi suntem provocaţi să ne deschidem sufletul, să avem curaj să ne asumăm misiunea noastră, să avem curaj să spunem lucrurilor pe nume, să avem curaj să spunem adevărul, să avem curaj să ne asumăm provocările peste care avem de trecut, să avem curaj să fim originali, să avem curaj să ne ascultăm intuiţia, să avem curajul să cerem atunci când suntem în impas.

Universul ne susţine în totalitate în acest demers al nostru, pentru că odată recunoscută şi asumată măreţia Sufletului, atunci drumul nostru în viaţă nu mai este un mister, iar comunicarea cu Universul vinde de la sine.

Suntem foarte creativi astăzi, în măsura în care dăm voie Sufletului să se manifeste. Comunicăm foarte bine astăzi şi ar fi bine să ne lăsăm intuiţia liberă, deoarece Universul va transmite prin noi informaţiile pe care doreşte să le comunice celor care ne vor audia. Aşa că să nu ne speriem dacă aceste informaţii nu erau în plan a fi transmise, însă dacă ni se cere acest lucru să o facem fără a pune prea multe întrebări. Să fim spontani astăzi şi atunci informaţiile vor veni automat.

Ar fi bine dacă ne-am găsi timp, astăzi, să stăm de vorbă cu sufletul nostru, să-i dăm voie să ne spună ce şi-ar dori de la noi şi cum îl putem ajuta să se deschidă mai mult. 

Iar dacă sentimentele nostre de astăzi ne tulbură prea tare şi nu ştim ce să facem, să mergem în natură, să îmbrăţişăm un copac şi să stăm aşa până când simţim că ne-am liniştit pentru că el, copacul, ştie ce are de făcut şi cum să ne ajute.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu