marți, 17 octombrie 2017

17.10.2017


Chiar dacă este doar pe nivelul doi, mentalul are astăzi o influenţă sporită în tot ceea ce întreprindem, de aceea de noi depinde cum ne folosim de el, în mod constructiv sau mai puţin constructiv.

Tot mentalul este cel care astăzi vine şi ne dă probleme cu iubirea de Sine, căutând cu orice preţ să supună Sufletul, să-i supună energia şi creativitatea, dar mai ales să-i supună intuiţia judecăţilor sale.

Dar mentalul are şi el "naşul" lui, în sensul că, de obicei, el se supune în faţa curajului nostru, de aceea este nevoie să dăm dovadă de mult curaj în tot ceea ce facem, dar mai ales pentru a-l supune şi a-l face să asculte de sufletul nostru. Dacă noi avem curaj, atunci structurile noastre, corpurile noastre energetice sunt puternice şi energizate şi atunci mentalul îşi păstrează limitele sale pentru că nu mai consideră că trebuie să îndeplinească rolul conducătorului şi atunci se lasă condus.

O modalitate de stăpânire a mentalului astăzi este aceea de a-l implica în activităţi creative, iar una dintre cele mai favorizate astăzi este scrisul. Este o zi foarte bună pentru scris poveşti de toamnă, pentru a concretiza imaginaţia pe care o avem şi de care ar fi păcat să nu se bucure şi alţii. Să ne lăsăm aşadar prinşi în firul poveştilor şi imaginaţiei şi să le dăruim şi celorlalţi, pentru că nici nu ştim ce efect motivator poate avea pentru ei. 

Totodată, astăzi suntem provocaţi să ne ascultăm intuiţia şi să nu o ignorăm, aşa că să fim atenţi la mesajele pe care ni le aduce. Cine ştie, poate ne ajută chiar să scriem un viitor bestseller.

Să evităm judecarea religiei şi a slujitorilor ei, dar şi folosirea cuvintelor în mod negativ.

De asemenea, pentru o mai bună liniştire a mentalului, să ne folosim de tehnicile de transmutare a energiei sexuale, prevenind astfel şi potenţiale tensiuni dintr-o energie sexuală stagnantă şi dezechilibrată.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu