sâmbătă, 14 octombrie 2017

14.10.2017


Puterea rugăciunii este mare astăzi, de Cuvioasa Parascheva, ceea ce ne ajută să trecem peste provocările pe care ni le aduce nivelul doi de roşu.

Aşa cum pe mandală se dă bătălia între apa reprezentată de albastru şi focul reprezentat de roşu, tot aşa şi în viaţa noastră se dă bătălia între partea noastră luminoasă şi cea întunecată, fiecare dorind să acapareze un teritoriu mai mare din noi.

Şi atunci vine fireasca întrebare, noi ce facem în acest caz? În primul rând ne putem alege tabăra. Ştiu că sună ciudat a spune că alegem, pentru că unii ar putea spune cum să alegi altceva decât lumina? Pe aceştia îi invit să se uite în jurul lor şi să-mi spună dacă văd numai lapte şi miere. Da sunt şi oameni care aleg partea întunecată pentru că pe aceea ştiu să o manifeste cel mai bine. Nu-i putem condamna, în schimb îi putem ajuta să vadă şi lumina, dar numai dacă doresc.

Ştiu că sunt mulţi care conştient ar alege lumina, dar subconştient aleg să manifeste altceva.

Aşa că astăzi putem alege rugăciunea, putem alege să ne mai eliberăm, prin rugăciune de diversele blocaje pe care le avem.

Ce facem cu roşul? Păi îl putem folosi pentru a da vitalitate acţiunilor noastre, pentru a da putere rugăciunii noastre, mai ales dacă o spunem cu voce tare. Putem alege să-l transmutăm prin tehnicile de Tantra. Important este să evităm stările de nervozitate, pentru că le poate amplifica.

Avem putere mare pe cuvânt astăzi, aşa că putem folosi acest lucru la creaţie, la scris, iar ceea ce scriem poate avea un impact mult mai mare decât în alte zile.

Să avem grijă şi de corpul nostru astăzi, să-l ajutăm cu mişcare, pentru că suntem tentaţi să-l neglijăm şi să rămânem într-o stare de lene. Mişcarea fizică ne ajută, totodată, să transmutăm şi roşul de pe nivelul doi.

Astăzi, ar fi bine să ne ocupăm mai mult de noi înşine, de dezvoltarea noastră, de a stabili limite şi a nu ne mai împrăştia peste tot. Să avem grijă de aura noastră şi să o ajutăm să se întărească, prin diverse exerciţii specifice.
P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu