miercuri, 18 octombrie 2017

18.10.2017


Astăzi, Universul ne invită la un pahar de vorbă, ne cheamă să discutăm despre lucrurile din viaţa noastră, despre modul în care le putem îmbunătăţi, despre ce anume mai avem de lucrat, dar mai ales cum o putem face într-un mod eficient. 

Suntem chemaţi să înţelegem subtilităţile vieţii, să ieşim din zona în care totul ni se pare ciudat şi misterios şi să vedem aceste "mister" ca parte a vieţii noastre, să trecem peste primele impulsuri de a fugi de el şi de a-i pătrunde tainele.

Universul ne cheamă astăzi la introspecţie, la coborâre în  interior, tocmai pentru a găsi acolo ceea ce căutăm de fapt în exterior. Numai acolo, în sufletul nostru găsim răspunsurile la "viaţa ciudată" pe care avem impresia că o ducem. Şi ni se întâmplă aceste lucruri deoarece nu am lucrat suficient cu noi să ne dezvoltăm corpurile noastre energetice astfel încât să înţelegem lumea în care trăim la toate nivelele ei.

Este ca şi cum mergem în altă ţară şi vrem să comunicăm cu cei de acolo, dar nu ştim nici limba, dar nici nu dorim să o învăţăm. Vrem ca ei să vorbească limba noastră şi să se adapteze nouă când, de fapt, noi suntem cei care avem de făcut acest lucru.

Dacă viaţa ni se pare misterioasă şi de neînțeles este pentru că nu învăţăm "limba" acestei vieţi atât pe cea "literară" cât şi "jargonul". 

Astăzi, Universul ne cheamă la muncă, ne cheamă să trecem peste comoditate, peste comoditatea de a ne trăi viaţa şi de a ne adapta la realitatea în care trăim, fără a opune o rezistență zilnică şi care ne consumă, de fapt, energia. Speciile care s-au adaptam schimbărilor climei, au supravieţuit. Ele s-au schimbat după climă, nu clima după ele.

Aşa suntem şi noi. Dacă vrem să "supravieţuim" schimbărilor vieţii prin care trecem este nevoie să ne adaptăm, să o observăm şi să o învăţăm.

Este momentul să lucrăm cu corpurile noastre energetice, să ni le dezvoltăm mai mult şi astfel vom învăţa "limbajul" vieţii în care trăim.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii. 

#manadaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu